top of page
sskål.jpeg

SSKål

SJUKSKÖTERSKEPROGRAMMETS FESTERI VID LINKÖPINGS UNIVERSITET

Det är vi som är SSKål, Sjuksköterskesektionens egna festeri vid Linköpings Universitet. Festeriet består av tolv studenter från olika terminer på Sjuksköterskeprogrammet där varje medlem har en egen post med olika uppgifter och ansvarsområden. Som en del av sektionen strävar vi efter att göra tiden som student vid Linköpings Universitet så rolig och händelserik som möjligt. Vi finns främst till för studenterna på Sjuksköterskeprogrammet, men har flera event som är öppna för alla program och fakulteter!

Under vårt verksamhetsår anordnar vi sociala tillställningar som sittningar och temadagar/kvällar samt andra roliga evenemang.

I november hålls vår nyblivna traditionsfest AMBULANSEN på Kårhuset Kollektivet, så kom och dansa loss! Dessutom styr vi som alltid Valborgs största fest, nämligen AKUTEN, för; ”på Valborg stannar man i Linkan!”.

Under läsåret går det jättebra att boka oss för gückel. Vi gücklar vanligtvis på festliga tillställningar så som sittningar, men uppträder även på andra typer av event. Alla tillfällen då underhållning och skönsång passar in helt enkelt!
Bokning av gückel görs via mail till: gyckelsskal@gmail.com

Vill ni veta mer om oss, undrar vad vi pysslar med eller har andra frågor är det bara att kontakta oss via Facebook (Festeriet SSKål) eller Instagram (@sskal2324). Det går också bra att bara haffa någon av oss när ni ser oss!

För övrig kontakt hänvisar vi till vår Chief Embla via mail: chiefsskal@gmail.com

Allt gott önskar vi i SSKål och GLÖM INTE; snabbaste vägen till AKUTEN är ju självklart AMBULANSEN!  ❤ 

bottom of page